Svaren

Jättekul att det kommit in så mycket frågor!!!


Med tanke på bilden, saknar du att vara "blond"?
Svar: Absolut inte!

Trivs du och familjen i sylte?
Svar: Ja, vi trivs väldigt bra. Tänk då hur bra det kommer bli nu i vår/sommar!

Beskriv dina systrar
Svar:Det var ju inte så längesedan jag skrev ett helt inlägg om dem och beskrev. Men vi kör igen.
De båda är väldigt lättsamma och glada. Emma är fnissig och lite seg, Sara är snäll och lat. ;) dom är bäst! Mina underbara systrar <3

Vad är ditt favorit godis?
Svar: jag är periodare. Just nu är det riesen och m&m's.

Vad är ditt bästa inköp? :)
Svar: huset och Baltus.

Hur får du ditt hår så snyggt??! :)
Svar: helt ärligt så gör jag ingenting med det. Jag duschar och låter det självtorka. Jag har alltid under "vuxen" ålder klippt och färgat det själv. Senast jag var hos frisör var skolavslutningen i årskurs 7.

Jobbar du 100% nu? Går levina på förskola? Funderar du på att läsa på högskola?
Svar: jag jobbar ca 30 timmar/vecka. Levina har en farmor och farfar som ställer upp i vått och torrt och passar vår guldklimp. Så ingen förskola ännu. Njää, inte för tillfället. Men ska man sadla om någon gång så är det väll tyvärr tvunget.

Hur går det för Sara?
Svar:Det rullar på. Imorgon börjar kur/kub nummer tre av antagligen sex.

Du verkar vara en tjej med många bollar i luften men vad är nästa utmaning i livet ? Har du några drömmar ? (mysig blogg)
Svar:Jag har aldrig hört att någon ser mig med många bollar i luften förr. Men när jag tänker på det, så har du rätt. Min nästa utmaning är nog att skaffa större familj. Det är min dröm.

När ska Levina börja på f skola?
Hur stort är ert hus?
Svar: efter sommaren har vi nog tänkt. Vårt hus ligger på 154 kvm.

Skriver du frågor till dig själv för att det ska se ut som att du får flera?
Svar:Jag har faktiskt gjort det någon enstaka gång, inte pga att få fler frågor, utan jag tyckte att dom var tråkiga och ni visste redan svaret sedan tidigare. Men inte denna gången. :)

Tänkte du på vikt och så under graviditeten? Hur gjorde du för att gå ner mammakilona? Ammar du fortfarande?
Svar:oh ja! Hela tiden! Jag trivdes inte alls i min kropp som gravid. För de första så gick jag bara upp 11-12 kg så det var ju inte mycket att gå ner, sen hjälpte ju amningen till massa. Jag väger 7-8 kg mindre idag än innan jag blev gravid. Ja, jag ammar fortfarande min 14 månaders bebis. Hon pekar och visar när hon vill ha tutten, så då anser jag att det är för tidigt att sluta om hon fortfarande känner att hon vill ha det.

Hur ser Saras tillstånd ut?
Svar: Det ser bra ut. Hon kommer komma ur detta frisk.

Hur många barn vill du/ni ha?
Svar: minst två max 4.

Dina bästa och sämsta sidor?
Svar: det är lättast att uppge de dåliga, så vi börjar med de. Jag är verkligen inte stresstålig på äldre dagar. På jobbet är jag det. Men så fort jag kommer hem så är det som om det slås av. Minsta lilla kan jag få ett utbrott på (fråga bara min käre sambo). Jag är less på mig själv, men det är okontrollerbart.
Mina bra sidor.... Jag är en bra mamma.

Kan du inte lägga upp en video på din vanliga smink och hår rutin? :) Skulle uppskattas grymt mycket!
Svar: jag bara kör och kletar på. Tror jag måste hänvisa dig till youtube! :)

Först vill jag bara säga att du är jätte fin! Har läst din blogg ett tag och du verkar så ödmjuk och jordnära! Upplevde du att din kropp förändrats efter graviditeten och isåfall hur? Gick du ner allt efteråt? Kan du tänka dig fler barn? :)
Svar: tack!! Jag trodde att den skulle bli katastrof och gick och oroade mig dag och natt, men helt i onödan. Jag trivs mycket bättre i min kropp nu än innan. Jag gick ner allt och lite till trots att jag ätit som en häst (tack amning). Dock ser väll inte brösten lika roliga ut längre, men Levina är nöjd, då är jag nöjd. Ja, absolut. Men det har sin tid.