2015

Då var det snart dax att byta ut år 2015 till 2016. Vilket känns både skönt och konstigt. Det blir alltid mer äkta att man bytt år när man ska skriva datum och man alltid skriver föregående år, trots att de kan ha gått två månader. 2015 har gått så himla fort. Det har nog varit de året som vart tuffast för mig och Daniel som partners egentligen, med två små och Ellie som sovit kass hela året. Men vi har klarat oss igenom det, så jävla bra. Vi tänker inte så mycket på gårdagen, utan tar varje dag som den är, det är nog därför vi blir starka. Det har vart mycket frustrationoch sömnbrist, men så himla mycket glädje och lycka. Två små goa tjejer. Som nu börjar forma sina personligheter. Som har sina små egenheter. Levina som är en svamp just nu och har typ hela mitt ordförråd som hennes. 
Så tack 2015, jag kommer inte sakna dig. Jag tycker att bebistiden är mysig, men den är så krävande och lite jobbig. Nu blickar vi framåt på ljusare och roligare tider. Vi har en del att se fram emot...
Ellies första steg.
Jag ska börja jobba.
Ellie ska börja förskolan till våren.
Renovera lilla badrummet och tvättstuga.

Tack alla fina läsare för ni är trogna och dagligen tittar in här. Även ifall jag skriver mest för min egen skull och att det är kul att minnas. Men det är en boost att fortsätta när ni är delaktiga och kommenterar.