Då var baltus hemma igen efter en vecka i grästorp. Jag hade köpt massa gott godis som välkommen- hem- present. Dock har han fisit äggmökar hela kvällen så det blev nog några för mycket. Sara hjälpte mig att plocka upp äpplen som trillat ner till marken. Tyvärr oätbara då sniglarna äter dom sönder och samman. Men dom i träden är jättegoda!! B is home

Allmänt Kommentera
Då var baltus hemma igen efter en vecka i grästorp. Jag hade köpt massa gott godis som välkommen- hem- present. Dock har han fisit äggmökar hela kvällen så det blev nog några för mycket. Sara hjälpte mig att plocka upp äpplen som trillat ner till marken. Tyvärr oätbara då sniglarna äter dom sönder och samman. Men dom i träden är jättegoda!! Vilken unge i magen till att vara vaken! 4-5 timmar i sträck har hon kört runt och bökat och sprattlat. Nu är dom så tydliga och starka så det nästan är läskigt. Ibland är det tre- fyra stycken sparkar precis efter varandra, som om någon knackar. Lilla älskade unge där inne, du måste stanna kvar tills december. Sen får du mer än gärna flytta in hos oss <3 tänk att du kommer få Levina Svensson som storasyster. Häftigt. 


På tal om annat. Titta på trädet som Daniel köpte i början på sommaren. Det blommar och är jättefint. 

Sprattel

Allmänt Kommentera
Vilken unge i magen till att vara vaken! 4-5 timmar i sträck har hon kört runt och bökat och sprattlat. Nu är dom så tydliga och starka så det nästan är läskigt. Ibland är det tre- fyra stycken sparkar precis efter varandra, som om någon knackar. Lilla älskade unge där inne, du måste stanna kvar tills december. Sen får du mer än gärna flytta in hos oss <3 tänk att du kommer få Levina Svensson som storasyster. Häftigt. 


På tal om annat. Titta på trädet som Daniel köpte i början på sommaren. Det blommar och är jättefint.