Kusin Julia skickade en bild på oss ifrån 40års kalaset för nån vecka sedan ❤️Kusin

Allmänt Kommentera

Kusin Julia skickade en bild på oss ifrån 40års kalaset för nån vecka sedan ❤️dagarna bara springer förbi. Vi har massa att göra på jobbet, vilket är roligt, men de är svårt att hinna med allt runt omkring som ska fixas med när man är chef. Men de gäller att prioritera rätt bara, och de gör jag ändå måste jag säga. De är roligt med min chefsroll nu tycker jag, de är nog första gången jag tycker de. De känns som om jag är mer bekväm nu och har liksom växt in i rollen. De känns skönt och avslappnande på nått sätt. ☺️✨ våran arbetsgrupp är på väg att bli så himla bra nu också. De är viktigt! 


Näääää.... nu är de natten igen. 😴


Veckor

Allmänt Kommentera

dagarna bara springer förbi. Vi har massa att göra på jobbet, vilket är roligt, men de är svårt att hinna med allt runt omkring som ska fixas med när man är chef. Men de gäller att prioritera rätt bara, och de gör jag ändå måste jag säga. De är roligt med min chefsroll nu tycker jag, de är nog första gången jag tycker de. De känns som om jag är mer bekväm nu och har liksom växt in i rollen. De känns skönt och avslappnande på nått sätt. ☺️✨ våran arbetsgrupp är på väg att bli så himla bra nu också. De är viktigt! 


Näääää.... nu är de natten igen. 😴


Efter förskolan idag så skulle vi promp till farmor och farfar sa Ellie. För hon hade målat teckningar till Bella (katten) och Bosse (hunden), och dom skulle lämnas meddetsamma! Så fick de bli! Bosse

Allmänt Kommentera

Efter förskolan idag så skulle vi promp till farmor och farfar sa Ellie. För hon hade målat teckningar till Bella (katten) och Bosse (hunden), och dom skulle lämnas meddetsamma! Så fick de bli!